Nalatenschap begrijpelijk maken, dat kan ik goed.

Enzo executeur

Mijn naam is Johan Truijen, ik ben jurist en mijn bedrijf heet ENZO. Ik help mensen met het opstellen van een testament, levenstestament of samenlevingscontract. Ook help ik executeurs bij de afwikkeling van een nalatenschap. Dat doe ik altijd met maatwerk en dat kan gewoon bij je thuis, ik kom langs. Samen kijken we naar jouw wensen en doelen. Bij mij krijg je persoonlijke begeleiding. Hier geen standaard, maar een akte op maat die je begrijpt of de hulp die je wilt en nodig hebt.

Van maatpak naar maatwerk

Jarenlang werkte ik voor een grote bank. Maar die ‘strak in het pak’ wereld paste mij in de loop van de jaren steeds minder goed. De vrijheid die ik ervaar als zelfstandig ondernemer geeft me veel voldoening. Nog steeds ben ik adviseur, maar nu heb ik het genoegen dit bij jou thuis te mogen doen. Dat is persoonlijker, altijd maatwerk en ik heb er plezier in.

Een afspraak thuis maakt het verschil

Juist aan de eigen keukentafel thuis wordt veel besproken en is er ruimte voor vragen en antwoorden. Want een testament, levenstestament of samenlevingscontract begrijpelijk maken en opstellen is veel meer dan die standaard akte van een notaris. Jouw verhaal, wensen en doelen zijn belangrijk en worden door mij gehoord en verwerkt. Daarbij heb ik alle tijd voor vragen en bied ik hulp bij het maken van keuzes. 

Bescherming & duidelijkheid voor mijn naasten

Al ruim twintig jaar ben ik gelukkig getrouwd met Mariska en samen met onze twee kinderen wonen we in Zeist. Zelf heb ik een testament en een levenstestament. Ik weet wat ik wil en dat heb ik goed geregeld en vastgelegd. Dat is vooral belangrijk voor mijn vrouw, mijn kinderen, familie en vrienden. Zo weten zij wat ze moeten én kunnen doen als ik kom te overlijden, of als ik het tijdens mijn leven niet meer zelf kan beslissen. Dit voorkomt veel verdriet, gedoe, geregel en ruzie. Het geeft rust, houvast en zekerheid voor tijden waarin zij dat hard nodig hebben. Dat gun ik iedereen, daarom zet ik mijn expertise graag in om jou te helpen. Moeilijke zaken inzichtelijk maken vind ik het allerleukste van mijn vak. 

N

Afspraak bij je thuis

N

Heldere analyse & mogelijkheden

N

Vaste totaal prijs

N

Alles in 1x goed geregeld

Wat vinden klanten van Enzo

Christien en Cees uit Maarssen

Johan heeft ons begeleid bij het maken van een levenstestament. Daarvoor zijn we heel dankbaar. Zeker gezien de situatie waarin wij nu verkeren. Niemand houdt er rekening mee dat je getroffen kan worden door een fatale ziekte of andere aandoening. Regel het en neem die beslissing, het heeft ons ontzettend geholpen.

Dave uit Amersfoort

Ons testament actualiseren stond al lang op de agenda. Met de hulp van Johan is dat fantastisch gelukt. Zaken die mij overbodig leken vielen perfect in een totaal eindplan. Testament, levenstestament en machtiging. Nu weten onze erfgenamen straks precies op welke belastingvriendelijke wijze geërfd kan worden. De machtigingen zorgen ervoor dat ze kunnen handelen bij wilsonbekwaamheid. Mijn conclusie: Johan is betrouwbaar, en zeer accuraat, ik beveel hem zeker aan. 

Wil en Theo uit Bemmel

Bedankt voor alle begeleiding en uitleg, dit leverde een welkome bijdrage in een voor ons niet alledaagse materie.

Charda en Mart uit Duiven

Zeer tevreden zijn we met de manier waarop het geheel tot stand is gekomen. Alle testamenten en volmachten zijn inmiddels getekend.

Annemieke en Frits uit Maarssen

We schrokken, na jouw lezing, van de gevolgen die het niet hebben van een levenstestament heeft. Na een vrijblijvende afspraak heb je alles, bij ons thuis, nog een keer uitgelegd aan de hand van onze persoonlijke situatie. Daarvan kwam een rapport wat ook nog uitgelegd en aangepast is. Daarna kregen we de conceptaktes, die door jou gecontroleerd zijn. Ook daarbij was weer tekst en uitleg, wat voor ons erg geruststellend was. Kortom we hebben bij de notaris met goed gevoel getekend en zijn blij dat we dit gedaan hebben.

Anneke en Herman uit Ede

We waren het al jaren van plan maar het kwam er niet van. Wat zijn er blij dat het nu (eindelijk) gerealiseerd is. Jouw lezing, voorlichting en informatie overtuigde ons. Het resultaat ligt nu vast dankzij jouw inspanningen en deskundigheid.

Els en Henk uit Herveld

Alles was goed voorbereid en de aktes zijn getekend bij de notaris. Daarvoor onze hartelijke dank.

Ik sta voor je klaar, kennismaken kost niets!

Maak nu een afspraak, dan kom ik kosteloos bij je langs. In ongeveer anderhalf uur bespreken we jouw persoonlijke situatie en wensen. Daarna stuur ik een prijsopgave. Dat is een totaalprijs, inclusief notaris, aktes en advies. Dus nooit verrassingen of extra kosten achteraf.